Studio & Gear Verhuur

in samenwerking met filmstudionijmegen.nl

Onze film- en fotostudio’s, met talrijke mogelijkheden en al onze gear voor iedere fotograaf en cinematograaf, zijn nu ook voor jou beschikbaar voor een uiterst betaalbare prijs!

FOTO & FILM STUDIO A

52 M2 WHITESCREEN

Zoek jij een professionele, grote en vooral ook betaalbare film- of fotostudio in Gelderland? Bij ons en onze partners van Filmstudio Nijmegen kun jij terecht voor een van de grotere limbowanden van Oost-Nederland.

De mat-witte limbowand is 7,20 x 7,20 meter groot en 3,0 meter hoog, met een totale vloeroppervlakte van bijna 52 vierkante meter. De wand is prima uit te lichten met de aanwezige studioverlichting en is bovendien uitgerust met een RGB-flood systeem zodat de wand in elke kleur kan worden gezet. Het truss-systeem is voorzien van een bounce-plafond.

In onze studio schieten wij ook onze eigen commercials, muziek videos en andere producties. Wij kunnen je derhalve helpen, mocht dat nodig zijn, bij alle aspecten die bij een productie komen kijken. Die ondersteuning is ook mogelijk voor wat betreft gear, zoals camera's, lenzen, en ander materiaal, of zelfs ondersteunend personeel.

Meer info
FOTO & FILM STUDIO B

18 M2 FOTO- EN FILMSTUDIO

Naast onze witte limbowand van bijna 52 vierkante meter hebben wij ook kleinere studio's beschikbaar. Studio B is uitermate geschikt voor de foto- of videograaf die met een klein vloeroppervlak uit de voeten kan.

De studio is uitgerust met een automatisch en op afstand bedienbaar Falcon Eyes systeem en een verscheidenheid aan achtergrondrollen in verschillende kleuren. Indien je andere kleuren wenst zijn deze tegen een kleine meerprijs beschikbaar.

Tevens is er driepunt basisbelichting aanwezig. De effectieve oppervlakte van deze studio is ongeveer 18 M2. De studio is mede ingericht als vergaderruimte.

Meer info
FOTO & FILM STUDIO C

25 M2 FOTO- EN FILMSTUDIO

Studio C is uitermate geschikt voor de foto- of videograaf die met een klein vloeroppervlak uit de voeten kan.

De studio is uitgerust met een automatisch en op afstand bedienbaar Falcon Eyes systeem en een verscheidenheid aan achtergrondrollen in verschillende kleuren.

Rollen in andere kleuren zijn tegen een kleine meerprijs beschikbaar. Tevens is er driepunt basisbelichting aanwezig alsook veel andere apparatuur die bij de huur van de ruimte is inbegrepen. De effectieve oppervlakte van deze studio is ongeveer 25 M2.

Meer info
EXTRA INFO

BIJ ONS VIND OF KRIJG JE..

- Gratis WiFi.
- Gratis water, koffie uit de volautomaat of thee naar keuze.
- Ben je aantoonbaar student? Dan ontvang je nog eens 20% korting.
- Visagie ruimte met allerlei voorzieningen; kledingrekken, kastruimte, en kleedkamer.
- Bij ons is een ruime hoeveelheid aan gear te huur.
- De studio is voorzien van een koelkast en magnetron.
- Optionele catering of restaurants bevinden zich dicht in de buurt.
- Makkelijk bereikbaar via A73.
- Ruim en tevens gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Bij het huren van een van onze studio's is tevens een uitgebreid assortiment aan accessoires inbegrepen voor gebruik in de studio. Je betaalt daar dus niet extra voor.

Welke accessoires is via onderstaande knop te zien!

Meer info
Reviews

Echt een hele goede ervaring gehad bij deze studio. We waren vooral positief verrast door de service en de kwaliteit van de studio. Hele vriendelijke en kundige mensen met hele mooie apparatuur. Allemaal voor een scherpe prijs. Wij komen hier zeker vaker terug.

Robin KroesenOrange Films

Erg te spreken over deze studio, alle apparatuur die je verwacht is er aanwezig. Zij hebben hierdoor hele goede resources voor het maken van hoogwaardige videoclips, zeker aan te raden

Rik GiermanBlueprint

Hele mooie studio en uitstekende service!
Het team van Avanti Media Group/Filmstudionijmegen.nl verassen ons altijd met hun professionaliteit en relaxte manier van werken. Goede ervaringen!

Nikola JevricSOB Music